Nov 27, 2012

jALaN-JaLaN

Assalamualaikum...

WNA tak da cerita nak tulis...dah brape hari dah duk depan pc tunggu idea..hehe

Singapura
percaya tak yang sume kt dalam gambar ni termasuk yang tukang tangkap gambar,sorang lagi (xda dalam gambar) dan driver naik satu exora sahaja???sile percaya..hehe

 i-city

next trip ke mna pulak???

7 respon masam manis:

Ym.Bundle said...

ko ade dalam gambar ke ni wan? aku tak kenal la ko mana satu..haha..

chiLleD...!! said...

ada jer...hehe

Izan Ishak said...

syok tu jalan2 sampai s'pore ye. i-city pun tak pernah singgah lagi...sian kan~

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

waaa.. udah lama x pegi, last masa raya aritu. hehe.. harap2 dpt job smula disana! seronok!

محمد رازيق said...

wah. syoknya trip ke singapore :)

L said...

mai la taiping pulak.. =)

jom singgah bace. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/12/malu-pada-diri-sendiri.html

Hafizin Jamil said...

next trip..? jom datang ke mekah.. hihi

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger