Oct 4, 2011

terkilan

salah...

dh lama tak update blog..
sorry yer..blogwlking pon xsempat..sangat tak sempat
dh lama xblogwalking scra proper sjak aku kerja nih
sebabnya memang tak sempat

hari jumaat hri tu aku g kedah
balik hri ahad
smpai umah kul6pg
siap2 terus g kerja
penat giler2
tapi besh..hehe

cma stu je lah aku terkilan
tak sempat nak jumpa kawan kt uitm dulu especially QISTINA n SYAFIQ
sorry lah korang..memang niat nak jumpa korang tapi masa tak mengizinkan
sampai pg sbtu, terus g pnang
ptg g perlis then balik sp keesokkan hrinya
tu pon dh smpai kul5 ptg
memang rushing sebab akak dua org lagi nak kejor bas balik kl

nanti dah ada masa aku update lagi dn jln2 kt blog korg
rindu sbnarnya
ok lah
SELAMAT MALAM..






Photobucket

3 respon masam manis:

sUe UnniE;) said...

yer. jemput la dtg.. kite tffu di belog kite..HAHA~

Tukang Karut said...

biasa la tu kalau mula2 kerja... nanti ok la tu...

ctk said...

oit..banyaknye tmpat kamu melencOng..hOhO..memang penat seyh

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger