Oct 4, 2011

barang panas...~

 sapa nak guna??? pat btaw sapa nak guna.. 
sapa2 yg rasa hard disk lptop da pnuh.. meh roger aku.. aku bagi pnjam external baru aku nih..hak3
aku baru je beli external, ada je kawan dtg
"beb, pnjam external beb, nak format lptop"
pastu sorg lg dtg "weyh... pnjam external weyh, nak wat backup"

demmm.. leh plak.. 1TB da hmpir penuh dgn bukan bnda2 aku.. 
ada baki 1TB lg aku nak guna.. hampeh.. external aku jadi tmpat backup..

aku beli speaker bar.. murah beb.. aku g tu last2 dia nak tutup kedai dah..ada exhibition.. so.. aku g la tgok.. tyme tuh "sila kemaskan brg2 anda kerana dewan akan ditutp sebentar saja lg"
aku g kat brader ni.. ckp ada speaker x bang..
dia ckp ada.. nak mahal atau murah??

aku ckp nak yg mahal tp murah..hahaha
dia trus ckp sbb ari last, da nak tutup, amik speaker ni 70 ringgit.. 
hah3!!!! beb.. speaker tu harga kedai 169 kot..aku g PC Depot, mmg harga tuh..trus je aku sambar..haha

tp siot jek.. tyme aku beli brg2 baru.. asik ada je kawan2 dtg nak test..

hampeh.. so. aku offer, sapa lg nak pnjam?? 






psst:*awak, saya rajin lipat blanket saya..hahaha* (xde kaitan dgn tajuk)

 

4 respon masam manis:

~SaL IjOu~ said...

pemurah ngat ni..tu yg kwn suke~ ^^

NOOR FATIN said...

harap diorang tak rosakkan la. agak2 la semua benda nak pinjam,..huu

Tukang Karut said...

aku nak pinjam terus, boleh?

jeBateja said...

saya....saya....saya....saya nak pinjam....ahakz

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger