Aug 23, 2011

Bangkok #1


salam..hoho..hari ni tak da entry..malas nak update plus tak da idea..nak blogwalking pon malas..nak tinggal komen pon malas..Senang cerita semua malas lah..nak merajuk lah hari ni..tapi bila fikir-fikir balik, aku nak tunjuk gambar masa gi bangkok hari tu lah. Layann...





dh kt imegresen..hujan lebat waktu ni..walaupun xleh tangkap gambar kat sini, ttettt...



dh lepas sempadan


most of the signboard there in thai language(org pggl pe ea??)..memg tak paham


ada sape2 paham tak dia tulis apa?


ni msa mkn kt mana entah..berenti rehat dan solat. nasib baik tauke kedai paham malay. diorang xpaham english okey. sume in thai. no malay, no english.



ni masa baru sampai. abaikan orang dalam gambar tu..hehe. kitorang pergi ngan bas jer okey. 24jam perjalanan. kul7pg bertolak smpai pun kul7 pg.


to be continue....

psst:sori r..gmbr xmenarik sebab tak da orang..aku kena jaga tertib jugak..most of my clsmate adalah gugurl, so, kenalah jaga tertibnya. gambar ni pun amik dengan kawan aku, credit to her.







Photobucket

13 respon masam manis:

Lea IsNaw! said...

wah best nya g jalan2 kat bangkok

chiLleD...!! said...

rezeki..pasni xtau dh boleh g jln2 lg tak..=)

FM said...

kena buat passport ye kak wan?

chiLleD...!! said...

aah..wat pasport grup jer..=)

dill said...

syoknye wuu!

dill.

Tukang Karut said...

wuaa... bangkok... errr... nak tanya, tomyam sana sedap tak?

fadh leyanie said...

kap kung chai..hihi
bestnya dapat jalan2 kat bangkok..
mesti banyak shpping.:)

FM said...

dapat mkn som tam x?

mokcik-ann said...

suai dee kap...

chiLleD...!! said...

tukang karut
kawan-kawan cakap sedap..cukup rasa..ak xsmpat nak rasa..dh hbs..=)

NOOR FATIN said...

wahh susah la kalau diorang xpaham bi dan bm. hehehe terkial2 nak order atau beli apa2

cimOt said...

sonoknya pi jenjalan..

chiLleD...!! said...

fadh leyanie
xshopping pon..window shopping jer..hehe

FM
tak dapat..xbrani nak beli sbb tengok non-muslim yang jual

noor fatin
agaklah..memang susah..=)

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger