Feb 6, 2011

sudah 70%

salam..

sehari berada di kulim..alhamdulillah aku dah siapkan 70% tugasan yang aku hampir2 terlupa..nasib baik aku ingat sebelum pulang ke sini..kalau tak, nanya aku..dh lah tugasan aku nak kena hantar hari isnin ni..ni sume pasal kena wat article tu lah..kepala otak ayik duk ingat yang tu jer..meh aku nak senaraikan assignment yang nak kena hantar minggu ni*untuk peringatan diri sendri*

  • latihan chapter 9-database
  • article-digital library
  • proposal-digital library
  • article review-strategic information system
2 lah sumenyer...moga bila aku buka blog ni, aku ingat tugasan2 yang aku ada..hehe..dan minggu ni jugaklah akan dapat assignment lain..

aku dah ngantuk dah ni..ok lah, aku nak tido dah..salam..=)





psst:aku teringin nk msukkn gmbr adik sepupuku tapi fikir2 balik, aku tak nak lah gambar kami sume leh di access di internet





Photobucket

10 respon masam manis:

jeBateja said...

70% yeaaa.....tetap ada 30% harus disiapkan....ahakz.....bila maw siap....????

chiLleD...!! said...

hri ni lah kot siapnya..he..dh siap 80% dh..wat pelan2..=
0

LadyBird said...

buat keje molek2 yer..

p/s : xyhla buh gambar.. lebih byk buruk dr baiknye awk..

chiLleD...!! said...

i'Allah..

tu lah yng difikir..thnks..=)

NOOR FATIN said...

baguss! eheheh

cny ni xbalik kulim. xtau bila balik. sob3

JIJI YU said...

bagus toll....bukak blog ingat tugasan..ehehe cam reminder plak

ain fathihah said...

bila dah sem 6 ni, rasa cemuih gila nak buat asgment. huhu

chiLleD...!! said...

@NOOR FATIN
thanks..hehe

kulim kt mana?

chiLleD...!! said...

@JIJI YU
aah..jd reminder sbb blog slalu dibuka..supya tak lara..he

chiLleD...!! said...

@ain fathihah
sma lah tp ase brsmngt sikit dr sem lepas sbb dh last dh..he

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger