Feb 18, 2013

mELuAh pErAsAaN HaRi nI

assalamualaikum

lama jugak yer tak menaip dekat sini..tak tau WNA nak cerita apa...

just say hi j lah..

bulan ni dah masuk 7bulan WNA keje dekat kl ni...huhu..actually WNA xbrape happy keje..sebab dh tujuh buln masih tak da specific tugas..duk buat yang orang suruh jer. time keje banyak, banyak lah, time tak da, xda keje yang teramat..sedih jugak lah. bagai tak diperlukan pun di sini..WNA bukn kerani atau PA u'olls..*dulu tak da keje nak keje.dah dapat keje susah hati jugak...

tapi sedih sangat3333...dah tujuh bulan macam ni. Dulu awal-awal masuk keje tak pe lah...sebab memang fresh lagi, tapi sekarang tak dah. Kalau pempuan pregnant, bila-bila masa boleh beranak dah tujuh bulan ni..

Rindu keje lama, walaupun hasil sikit tak padan dengan keje, tapi gembira..ada jugak time sedih, ada masalah, tapi mostly enjoy keje...sekarang ase terpaksa sangat..huhu

ya Allah, berikanlah aku kekuatan untuk menghadapi semua ini. Sesungguhnya janjiMu bagi orang yang bersabar sungguh besar kelebihanNya..moga Engkau truskan kuatkan hati ini untuk bergantung denganMu..

4 respon masam manis:

C.T.K said...

lor...peliknyer, knapa x specific..mcm praktikal pulak, ikut je kerja org suruh

FataMorgana said...

sabar ya kak wan.. kak wan kerja kat mana?

Tukang Karut said...

chill laaaa...

Ym.Bundle said...

ko keja kat mane wan?

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger