Oct 30, 2012

rAya eiDuLadHa

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah telah selesai ibadah korban untuk tahun ini. Moga diberi kesempatan untuk tahun depan.

Tahun ni pertama kali (omputih kata pes time) merasai pengalaman meredah kesesakan jalan raya untuk pulang beraya dan berjumpa dengan family terchenta...11jam perjalanan. nasib baik bertolak malam, so, tak rasa sangat lah. Cousin WNA lak 17jam dari shah alam ke kota bharu. Naik bas pukul 8pagi, sampai di hentian machang pkul 1pg. Tak kira nak sampai ke rumah lagi...tapi apa-apa pon alhamdulillah..semua selamat. hari ni dah masuk kerja balik dah..penat tak hilang lagi.Semalam sampai pukul 10mlm kt sini. naik bas pkul 1tghri. Kira ok lah tu, cuma yang teruknya tunggu bas dari pukul 10.45pg lebih kurang.

Itu lah sedikit kisah pasal balik beraya tahun ni..


sorry xda gambar..post pon cept2 jer ni..huhu

2 respon masam manis:

cimöt said...

katanya jam yg paling dahsyat setelah sekian lama...fuhhhhh

Siti K------- said...

mse rye aritu, mmg jem trokkkkk...

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger