Sep 14, 2011

WAKENABEB!!

salam..ni bukan siri yang seirama dengan amekaw mahupun bang bang boom tp ini siri realiti yang kena kat diri sendiri..padan muka..huhu

berkaitan entry lepas ''alhmdulillah.."*deleted*...entry tu bukn berkaitan perkhwinan..memang niat nk wat surprise tapi dah jadik kisah duka..padan muka aku sekali lagi.

ada orang dah betol2 salah paham dan pengantin lelaki dah larik*sape2 nak ganti sila bagi nama penuh, ic, alamat, no fon*. jadinya aku takkan kawen dalam masa 2tahun ni..padan muka aku dua kali lagi.

bagi yang tanya nak tunang atau kawen teros, aku nak tunang dulu tapi kejap jer..xnak lama2.

then yang nak tengok gmbr, nanti aii upload tau

bagi yang nak g kenduri aii insyallah law panjang umor, aii ajak okey


habis dah jadik serius..padan muka aku kali ketiga...huhu


Photobucket

12 respon masam manis:

Tukang Karut said...

masa tunang adlaah waktu paling panas... ada je yang tak kena...

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

err..kes apa sebenarnya ni?tak berapa nak pahamla..hehe

chiLleD...!! said...

TK
aah..betol..tyme tu lah dugaan dtg brtmpa2

chiLleD...!! said...

YB
kes nak kenakan org lah ni..jd kena diri sndiri..huhu

cimOt said...

lorhhhhhh...wakenabeb upenyer...

H.J said...

aku tunggu gambar diupload..haha

JIJI YU said...

aku takkira la kes ape..aku tunggu gambor jgk

wallpaper2free said...

tunggu nak tengok gambar jelah...

H.J said...

hoho..kalo bukan anak tokey tak leh la..

dill said...

tahniah. ai tunggu gamba :)

dill.

FM said...

fatin pun tunggu gambar + tggu kak wan jemput hehe

chiLleD...!! said...

cimot
aah..wa kena beb..huhu

h.j & jiji & wallpaper
tnggu jangan tak tnggu..tp jgn nyesal lak

h.j
xleh ea?hehe

dill
tahniah??ok2..makasih

fm
tnggu lah yer..hehe..k.wan jmput ni..mai lah umah..xde knduri pon..

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger