Aug 22, 2011

encik chill out, sila ambil perhatian!!

salam..

ni ha..ada satu hal mau cakap sama lu olang..cimot ada tanya macam kt bawah..



agak-agak lu orang aa chill out pigi mana haa??apsal xpernah nampak ha??

sebenarnya lah kan chill out
pemalu tahap cipan sibuk dan dia bukan kaki online..kalau pernah nampak dia tu kira malang bertuah giler2 arr. Wa pun jarang nampak dia tak kira kat mana samada blog, facebook atau mana-mana tempat. Itu je lah aku tau pun. Pape pon kita dengar respon beliau jer nanti. So, entry ni akan melekat kat sini sampai dia online and tinggal komen kat bawah. entry terbaru kat bawah.


psst:ini kes anianya chill out..jom pakat buli dia
selama ni dia duk buli aku jer





Photobucket

7 respon masam manis:

Lea IsNaw! said...

tak penah taw kewujudan chilled out =.='

adifatah ~ said...

chilled out tu sape???ayyok...

H.J said...

mengalahkan yb chiout ni..haha

Siti Aziz said...

hahahahahahaha

chiLleD...!! said...

lea is nawi
sekarang dh tau kan..hehe

adifatah
beliau ialah penghuni senyap a.k.a penjaga blog ni..ekekeke

h.j.
hehehe..dulu berangan nk jd yb tap xdpt

siti aziz
hehe

cimOt said...

aiyakkkk..jd isu plak question gua..hahaha..

chiLleD...!! said...

cimot
saje amik peluang nak kenakan chill out..hehe

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger