Jan 21, 2011

CELCOM Broadband

Salam pagi Jumaat




Internet dah mula putus2 dan semput. Aku rasa pakai broadband ni macam pelihara beruk yang makan banyak tapi tak reti nak pnjat pokok kelapa. Boleh bayangkan macamana kn. Macam sia2 jer bayar bulan2. Aku ingat nak tukar pakej student jer tapi bila fikir2 balik tkut jdi lagi teruk. Dengan pakej sekarng pon dah wat aku sakit kepala. Kalau aku stop terus langgan ini beruk, maka tak dapat lah aku berblog dan bw. Pening bila fikir masalah ni..sape2 ada cadangan tak???




Photobucket

5 respon masam manis:

wan said...

bertahan sahaja selama 3 bulan.. :)

chiLleD...!! said...

mslahnya tuk sem ni ayah yang bayar..kesian..tenet lak bukn leh gna 24jam..law hri da kelas, xleh nk on9..mlm lnsung semput2..hu

F.I.C.K.R.Y said...

Pakai streamyx... kaw-kaw laju!

NOOR FATIN said...

bagi sy, yang murah tu la yang slow sgt2, sbb rate dia kurang, sy pakai maxis. rm138. tapi laju la. sbb mahal. hehhe

chiLleD...!! said...

@F.I.C.K.R.Y
steramyx kena ada line TM..then kena contrct sethun lebih kn?dh xsmpat dh..ni dh semester last..huhu

@NOOR FATIN
mak aih..mhalnya..ptutlah laju..law tk mau kena maki, byr mhl2 tp xleh nk access..he

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger