Sep 28, 2010

LUCAH!!!

hahaha.. ni entry yg aku post smbil menentang kemalasan yg amat sgt..

aku dilcanda kkeciwaan.. huuu..
tenet sgt SUUUU..... apa daa...
sgt mahal aku bayar bulan2... ni je yg aku dapat..

hehe.. aku tgh pikir tajuk tau.. ni xtau nak tulis pe...

haaa.. aku terbaca satu bnda.. salah satu cara untuk menaikkan traffic blog anda adalah dngan mnulis entry LUCAH????

tp terbukti.. hahaha.. just ttg blog aku ni.. xmo lah aku wat... sbb aku rasa nek sket2 xpe.. asal konsisten je follower yg aku dapat.. kawan aku skrg ni.. kawan lama... dia buat blog.. agak lama lah.. tp follower sket je.. then dia pon trus tulis entry2 lucah.. fuh.. follower mnigkat dgn mndadak...haha'

apa daaa.. aku tau lah sume org suka bnda tu kan.. but its ok. keep in mind..
aku tau follower kita ramai yg teenager.. then llki dan pmpn pon cam agak gatai la kan.. sume pakat nak komen kan.. aku paham...hahaha.. just aku xsuka bila org da kawen mlucah jgk sent komen.. dorg cakap "xpe, akak da kawen"


adeh.. tolonglah akak... kalo da kawen pon, jgn la wat cmtu.. malu tau.. bnda dalam suar korek2 wat kuar.. yg komen pon mmg xleh blah.. fuhh.. layan abis.. tu hak korg la ye nak tulis apa yg korg nak tp berpada2.. jgn tulis la bnda mngarut tu smata2 nak naikkan traffic blog anda.. sbb baik cari cara baik.. berkat.. hahaha.. cam aku la kan.. adeh.. terpuji daaa.. ok2.. tu je.. daa~

7 respon masam manis:

elmo blurb said...

sempoi je baca entri al-luchhhh. ngee ^^

~SukEMakAn~ said...

marila sama sama jadi blogger suci!
hehe

Mar said...

jgn cek jadi cm 2 sbb nk naikkan trafik sudah,.biar la blog 2 bersih.lain org lain pendapat,.hehe

chiLl Out...!! said...

hahaha..aah.. stkt ni suke bersih2.. nak jahat2.. hnya bertempat.. cewah..haha

chiLl Out...!! said...

elmo blurb: tau xpa.. aku tau hang suka entry cam hamzah oi, apa lg ntah.. aku suka baca komen dorg.. haha,,kntoi ko pon kat sna kan.. layan abezz..

suke makan, mar : jom3.. hehehe

chiLleD...!! said...

chiLl Out..!!:nmpknya awk pon kntoi jgk..hehe

chiLl Out...!! said...

chiLIeD..!! : eh, tau xpe.. sbb entry dorg sgt bes..hehehe

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger