Sep 29, 2010

kembar??

fuh.. posto3........

kembar.. adeh.. kembar siam?? kembar kembur.. hahaha.. mcm2 la


adakah anda mnginginkan anak kembar???

dua...biasa
..
..
tiga...cool
..
..
empat... amboi
..
..
lima... biar benor~
..
..
enam... fuh.. subur abis..
..
..
tujuh..udah2 la.. ckup ler..bnyak sgt..


hahaha..xde la

aku trgat kisah family aku je..

belah ayah kembar... sorg mati tyme umO..cam bayi la kot.. kena demam kunen...

belah emak... mati tyme umO.... ntah la.. aku pon xtau...


spupu... pon kmbar jgk... then mak sdara.. pon kmbar jgk.. adeh..

pesal la ramai sgt kmbar fmly aku ni kan...


act kan.. aku xtau nak tulis pe lg..huhuhu


bagi la idea.. aku da buntu kOt... jap2.. aku nak bncang sumtg ni..


aku terpikir jgk kadang2 tu..dan terbaca jgk dari blog org len tp bukan copy k.. aku tulis ikut firasat aku..

DALAM MSG JE K..!!!

llki: eh syg.. meh abg nak pluk syg

pmpn: boleh2.. pluk lah ( ceh, brngan r ko, bukan btul2 pon..shuh3 )

llki: nak anak ramai2 leh x?

pmpn: alaaa... sket2 je ye.. 2 atau 3.. leh la abg... ( brnk sndr, ingat aku ni mesin ke!!)

llki: syg, leh x abg nak syg mlm ni..

pmpn: boleh.. apa slhnya.. abg kan milik syg ( ko tdo r sekor2.. aku terpksa layan je ni)

llki: syg.. meh nak cium sket.. mmuuuaaxxx

pmpn: alaaa abg ni, mnja btOl.. ( busuk la mulut ko,, nasib baik bukan btOl2)

llki: syg ni mnja lah

pmpn: abg lggggg manja... ( ko mmg gatai, dasar otak kunen)

llki : syg ni cantik btul

pmpn : mana ada la..hik3... bese2 je ( ko saja je nak puji kan.. msti nak mnggatal tu)

llki: syg, abg syg syg sorg je tau.. sumpah

pmpn: syg pon. syg bangat kat abg ( ye ke ko syg aku. buktikan!!)

llki: nak jadi istri abg x?

pmpn: alaaa abg.. msti lah nak (ko tu xmasuk dalam list.. tunggu masa nak reject je)




PERSOALANNYA.. aku llki atau pmpn?? hahahaha



3 respon masam manis:

~♥ iella ♥~ said...

compuse sat..aku laki ka pmpuan...??kena bca bnyk2 kali lg..Apa2pun klu ada baby kembar @ family kembar kan best...Cmna nk dptkn anak kembar klu keturunan x da sorang pun kembar..?? heeehh

chiLleD...!! said...

bykkn minum susu dri usia rmja lg..chill out y ckp..he

chiLl Out...!! said...

hehe.. aah..susu pon ok... nak x chiLIeD..!!

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger