Oct 19, 2012

EveNt pErtAma

Assalamualaikum...

Selamat pagi jumaat..bagi warga kelantan yang dah bertolak atau nak bertolak hari ini ke KL untuk perlawanan bola antara Kelantan dengan ATM, selamat bertolak dan memandu dengan berhati-hati. Moga selamat sampai..

Dua tiga hari ni WNA  sibuk ckit..tempat WNA kerja ada organize event. So, tak sempat nak buka blog pun. Ni pun curi2 guna tab kat pameran tuk update..*shhh..jangan bising2 tau..hehe

Dah tiga hari berkampung depan pintu masuk library..hari ni last day..seronok jugak tapi timing tak brape nak kena lah..student ngah exam, so sambutan agak kurang lah..event yang WNA cakap ni ialah Minggu Pangkalan Data dan Hari Menghargai Pelanggan. Ni event pertama sejak WNA kerja kat sini..

Nanti WNA sambung cerita lagi yer..xelok curik2 cmni.. ok lah..salam

2 respon masam manis:

Tukang Karut said...

gomo kelate gomo...

Hafizin Jamil said...

kena pergi tengok final tu..haha

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger