Mar 20, 2011

jadual

salam..

semakin ke penghujung, smakin bnyak aktiviti..
da lg dua bulan lebih sebelum aku menamatkan pengajian ak..
tp dlm msa ni aku rasa sangat padat
banyak tempat yang nak dituju*perasan sudah*

antara tempat yang nak dituju ialah:
  1. 22hb 3-->shah alam(taklimat mybrain 15). kalau tak tau pe tu, boleh rujuk laman web kementerian pengajian tinggi
  2. 23hb-26hb 3-->kelantan(jumpa myparent). kalau tak tau myparent tu pe, leh rujuk mak bapak korang
  3. 30hb 3-2hb 4-->bangkok(lawatan myacademic).kalau tak tau leh rujuk laman web uitm kedah
  4. 8hb-9hb 4-->uitm kedah(kursus kahwin). kalau tak tau leh tanya majlis agama tempat masing2
setakat ni tu je lah yang ada dalam list..ada satu lagi, tp tak tentukan lagi nk g bila..hik3





Photobucket

10 respon masam manis:

wan said...

berjalan je khojenye.. :)

chiLleD...!! said...

bukn sajer2..hehe..lgpun ijinknlah daku krna ak sudah di pnghujung..=)

jeBateja said...

wow.....sangat sibuk lorrr....ngalahkan wakil rakyat ooooo...ahakz

chiLleD...!! said...

@jebateja
agaklah..tu baru lawatan..tak termasuk yang documentation lagi..bertimbun report kena buat..wakil rkyat pon xmcm sya..ahakz

LiFe KaMi said...

banyak juga tempat yang nak dituju..
semoga kamu berjaya dalam hidup yang serba mencabar ini..
good luck..:)

ain fathihah said...

busy kalah pm yer. hehe

chiLleD...!! said...

@LiFe KaMi
rasa banyak sebb dh tinggal bebrapa minggu jer lagi..lpas schedule tu, maka bermula lah study week..

thanks a lot ats doa tue..hehe

chiLleD...!! said...

itu lah pasal..pm ada bz cmni??hehe

jeBateja said...

iyer ke....wakil rakyat tak sesibuk hang ke....ahakz....latihan supaya hang leh jadi wakil kot...ahakz

chiLleD...!! said...

@jebateja
aah..memg wakil rkyat tak sesibuk sy..tp diorg lg sibuk..ahakz
xmolah jd wakil, banyak t'jawab..dosa sndiri tk trtnggung, nk tggung dosa orang lak.

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger