Nov 5, 2010

cOntest dan jgk giveaway 4 bday...~ hehe

hello.. aku da sumthing special wat uolls..

aku nk bg hdiah ckit pda y bertuah

snang jer nk dpt hadiah ni

mcm mana nak sertai erk??
aku nak bg 5 adiah yg bertuah..hehe


category~ siot.. skali BM skali BI..hee

  1. pengOmen paling creative
  2. org terawal yg tulis atau wat ucapan kat shOutbOx pd trikh trsebut
  3. org terakhir tulis ucapan apa2 pon kat shOutbOx pd trikh trsebut.. xkisah..hehe
  4. 2 follower bertuah.. yg ni sapa yg jadi follower aku ari tu.. meh cepat2. aku kira cabutan bertuah.. hehe..
tarikh keramat 6 NOVEMBER 2010

kat mana shOutbox??? HELP ME!! so aku gtau korg..hek3

belah kanan korg.. comel kan shOutbox tu..penat je aku wat.. tu mmg utk korg tau.hehe

tulis je pape.. kalo rasa diri terawal..cepat2 menjerit kesukaan.. jgn lupa gosok gigi sblum korg ktawa k.. busuknya smpai ke cini..hehe

untuk comment lak, dipersilakan tau cOmmnt kat cini je.. xlebih dri 50 pth perkatann tau... yg penting PALING CREATIVE.... mklumlah.. aku pon nak jgk tgOk cOmmnt korg yg kiut lagi miut..hehe


adiah? korg msti tnya adiah kan..hehehe

aku da gtau dah brapa org yg akan trima kan.. adiah misteri pnya.. umm.. aku da pk bnyak kali nak bg adiah apa..hehehe.. sO, jgn riso.. pemenang akan diberi adiah misteri.. yg pasti tnggalkan alamat bLog skali.. aku akan hubngi melalui blog korg.. sapa xnak adiah sepat gtau aku.. sbb aku akan sepak korg laju2.. tOlak tuah plak..hahaha

ni bukan award tau.. bkan award blOg atau pape.. tp adiah yg real dan mmbuatkan korg sume mnjerit kegembiraan sambil mnangis pilu.. sbb dapat adiah yg sgt lumayan*xlumyan pon*..hehe

pilu ke? hahaha.. bukan pilu.. tp hepi la kan.. contest ni ttg bday chilled..


ingat tarikh ni ~ 6 NOVEMBER 2010

sapa yg komen TERcreative, penulis ayat jiwang kat shOutbox TERcepat dan TERlmbat dan jgk fOllower TERtuah akan dapat adiah..hehe.. ambOi, bnyak TER plak.. tp ni bukan main2..

sebuah kereta FERRARI dan jgk ASTON MARTIN bakal dimenangi.. hahhaa
bnyak lah korg.. hadiah semahal kereta tu la tau.. mahal gedabak..ingt tauke duit ka?? hOho

hek3

pe yg pentg... meh mmeriahkan blOg aku ni..

sbb???

  • anda akan dapat adiah
  • anda akan dapat adiah kedua
  • anda mmeriahkan cOntest ni.. sbb tu aku bg adiah..hehe
  • tnda adiah ari jadi chilled..
  • dan jgk aku nak abiskan du8 aku nak beli adiah utk korg..haha

pemenang akn dberitahu pada stu 11hb
sbb chilled bru hbis MDS 8hb
so, mna y nk join tu sile take alert k

meh..jOin ramai2.. aku sanggap nak bg adiah ni..hehe..hnya bermula pd 00.01 pd 6hb november n berakhir pd 00.00 pd 6hb november gak..

Orite..hehe

17 respon masam manis:

jeBateja said...

Uikkk...dah ado contest plak....hadiah apa tu...PISTOL NERF ke...?

chiLleD...!! said...

ahakz..nerf???teddy bear nak??hak3

suzie rahman said...

haha nice2..i nk 1 biji posher je.ok?

waveX said...

yang komen tu dah bleh start ke??hehe..nak waveX tlg promote ke??

f_aRa_aINa989 said...

waaaa....50 patah tu...hehehe..sedang mula mengira..hehe

chiLleD...!! said...

@suzie: boleh2..bolh crik sndri..hehe

@waveX:xboleh lgi..sumenye start pd 6hb...boleh gak..bg rmai2 meriahkn..he

@fara:kira jgn xkira..=)

cikmimmie said...

ting tong...dh kul 12 ke blm..cinderella nk tinggalkan sebelah kasut di sini....manalah tau dapat hadiah putera raja...=)

chiLleD...!! said...

blom lg..hehe..xleh dpt putra raja..putri chilled..!! xbg..hahaa

suzie rahman said...

salam, suzie datang~~~

Jangan puas hanya dengan satu piagam
Jangan puas dengan yang telah kau lakukan
Jangan biarkan Sang tiong membeku kedinginan
Selamat Ulang Tahun Kuucapkan
Semoga Dirimu Semakin Dekat dengan Tuhan
Semakin Banyak Potensi Diri yang Kau Kembangkan

phreak id said...

-Bukan tugas kita menambah usia ke dalam kehidupan tetapi tugas kita adalah untuk mengisi kehidupan ke dalam usia.

-Melangkah ke usia baru bermakna kita melangkah setapak ke masa hadapan dan meninggalkan masa lampau.

-Umur hanyalah angka yang digunakan untuk mengukur pengalaman kita

-Siapa yang ingat hari jadi kita : orang yang wish kita pada tepat waktu tgh malam, orang yang call kita pada waktu tgh malam, dan orang yang awal-awal pagi dah berikan kita hadiah (mesti dia beli dari semalam kan?)

-Siapa yang tak ingat hari jadi kita : orang yang wish melalui facebook (sbb ada reminder kat situ), orang yang sms keesokkan harinya (sebab kawan lain ingatkan) DAN ..

orang yang shout kat shoutmix sebab nak menang contest.. kehkehkeh..


apa-apa pun, selamat hari jadi semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. amin


Terbaru >> 1) Demam Galas dan Batu Sapi Dah Habis, Banjir di Utara? 2) Akhirnya Keputusan Pilihanraya DUN Galas dan Batu Sapi!! 3) Siapa Yang Ajar Dia Bahasa Melayu Ni?

chiLleD...!! said...

@susie:thanks..menrik..=)

@phreak id:hng wat ak gelak..hihi..sentap law bace..hak3

chiLl Out...!! said...

hek3.. komen korg sgt bes lOr.. dan klkr jgk..hehe.. jgn riso.. adiah lumayan mnanti anda..hehe

FARIZ ILIO FERNANDO said...

UCAPAN NI BIASA JER KOT..
tapi ikhlas dari hati...

SELAMAT HARI JADI... ingat kembali saat kau dilahirkan.. karana hari inilah hari keramat di mana engkau mula bernafas di dunia.. pada saat itu hati mu bersih bak kain putih.. tapi kini engkau sudah dewasa.. jadi tentukanlah haluan warna kehidupan mu.. sebenarnya hari ini bukan hari untuk..CHILL!!! tapi hari untuk menginsafi diri.. mengingatkan kita pada saat mati...

SUBAHANALLAH..!!!

Khairul Antasha said...

Assalammualaikum...

selamat Hari Lahir wahai teman. Semoga dikurniakan kesihatan yg baik2, dikurniakan kebahgiaan yg abadi & dikurniakan rezeki yg tidak pernah putus. Amin.

waveX said...

Selamat Hari Lahir, Semoga senantiasa di bawah rahmat-Nya..Usia umpama harta..bukan banyaknya yang menjadi perhitungan tetapi keberkatannya...

WaveX nak mintak maaf sebab lambat wish..Sebenarnya semalam dah masuk blog ni nak tgk sambutan menggalakkan ke x..Sekali lagi mohon maaf sebab x berjaya memeriahkan GA ni..dah buat entry dah..dah promote dah..tak tau ramai ke x yang masuk..Apa pun hepi besday..Dah tua dah..~ngee~

chiLl Out...!! said...

hahaha.. its ok. act.. xde appe pon.. thnks ye sbb tolong promote..

Kamil ace[tm] said...

ala..bru teringat adesss..
sori,,
pape pun hepi bdY, hehe
hadiahnye ace follow sini..no 81 tu tau

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger