Nov 12, 2010

aku kecewa

hidup sbg blogger..
sbnrnya macam FB.. ada emosi di sbalik page yg kita tulis

kalo ada bnda yg klkr kita share. mahu org komen dan respons..

kalo org komen, jadi hepi
sO, blog aku ibrtkan macam FB
bg sstgh org la.. tp bg aku..
aku mmg xbukak FB, kat page aku tu berpuluh org lg aku xapprOve
aku bukan malas nak apprOve, aku just rasa xde mud nak apprOve
dan aku mmg xde niat lgsg nak approve
ada budak cina tnya aku.. hey u, nape u jarang ea bukak fb komen.. u wt apa ea kalo xbukak fb, u cam laggard r
laggard tu bermksud ketnggalan zaman
sOri ye, aku mmg xmint, aku lg suka bukak blog ni dari fb

blOg... aku pk aku akan biarkan sume ni berlalu cam dulu
xde org nak pduli apa aku tulis, xde aku kisah kalo xde org respon
aku dah xmahu nak kejar traffic atau pape.. btOl kata chilled

guna blog hnya utk cakap apa kita mahu.. bukan skdr nak cari org dan follower je

dan kalo korg pasan kan.. aku yg tulis cOntest tp chilled yg bg adiah sdgkan dia lah bday gurl.

tu silap aku.. sbb biarkan dia clbrate sndr bday dia means dia yg bnyak berkorban utk blOg ini
dia yg recommnded cOntest. aku just buat dna tnggal camtu je.. maaf ye

mmg slh aku

dan bg aku.. btOl kata dia.. xsptutnya ku terlalu mgejar traffic.. aku sptutnya tulis je apa yg aku mahu..

kini, sumenya kmbali cma dulu
korg nak baca atau x blog aku, aku lgsg xkisah..
sbb bg aku, ni yg aku usahakn ngan chilled..
dan ini yg aku share ngan dia..
dan ni sume aku buat hnya utk chilled.. asal dia hepi, aku akan wat apa sahaja..

slmt mlm chilled..

smOga dikau bhgia2 slalu

7 respon masam manis:

suzie rahman said...

hihi..k lh tu.msg2 der pndangan msg2..suzie xfhm r. chilled n chillout.der 2 blog ke

chiLl Out...!! said...

hahaha.. mcm tu.. ni blog kitOrg bersma.. act just nak share atau luahkan sumtg, kitOrg luahkan dalam blOg.. hehe

jeBateja said...

den pun suka BLOG dari FB....apsal tah...

elmo blurb blurb said...

dan selama ni baru tahu ade dua penulis kat belog ni. sadis sayer.

chiLl Out...!! said...

hahaha.. sharing is caring..

chiLleD...!! said...

elmo: mknanyer kmi brjya smbnyikn identiti..=)

chiLl Out...!! said...

adeh... mcm~ hee

 

(c)2009 masam manis kehidupan. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger